Den 16. november – Livet skal leves /v. Ester Jensen

Esther JensenEsther Jensen, der til daglig er kromutter på Borbjerg Mølle Kro v/Holstebro fortæller om sit arbejde for SOS børne­byerne og hendes mange rejser rundt i verden, hvoraf mange er foretaget på motorcykel.

Esther har gennem de seneste 10 år siddet i de danske bestyrelse i SOS børnebyerne og arbejder som frivillig i SOS børnebyernes lokalgruppe MidtVest. Siden 1997 har hun besøgt 51 forskellige børnebyer i 32 lande og er fad­der for 3 børn i Swaziland og 1 i Indisk Himalaya.

For 11 år siden døde Esthers mand og hun syntes i en alder af 55 år at være for ung til at sætte sig hen som enkefru Jensen og søgte derfor nye udfordringer i livet. Hun besluttede sig til at tage kørekort til motorcykel og har gennem de sidste 10 år kørt 145.000 km på motorcykel i 42 lande på 6 kontinenter. 14 af SOS børnebyerne er besøgt på motorcykel. Vi skal høre om hendes rejser og store engagement.