Julestemningen breder sig i Nordborg kirke

udklip5Den 4. december kl. 16.00 – 18.00!

For denne dag gæstes Nordborg kirke af Danmarks største stemme, Marie Carmen Kop­pel, som vil give os en julekoncert helt ud over det sædvanlige.

Marie Carmen Koppel er Danmarks ukronede soul- og gospeldronning og kendt for at give sine tilhørere musikoplevelser med nærvær, intensitet og musikalitet på internationalt niveau. Hendes uovertrufne sangteknik er bl.a. inspireret af ophold i New York, hvor hun fik den amerikanske gospeltradition ind under huden. Med sin uforlignelige stemme og musikalske feeling synger hun sig helt ind under huden på sit publikum, og man går aldrig uberørt fra en af hendes koncerter.

Marie Carmen Koppel har gennem en årrække opbygget et stort og trofast publikum og har haft stor succes bl.a med sit jule album “ A merry little Christmas”, som vi også skal høre musik fra i Nordborg Kirke.

Marie Carmen Koppel akkompagneres af sin pianist Steen Rasmussen samt sin bror Ben­jamin Koppel på saxofon.

Billetter købes på Ticketmaster.dk til en pris af 215 kr incl. gebyr.

Du kan også få hjælp til køb af billet ved at kontakte kirkekontoret, Tontoft 3, tirsdag-tors­dag mellem kl. 9-12 på telefonnr: 29 28 80 17.

Der er ikke nummererede billetter til koncerten. Begrænset antal.