Bag fængslets mure/v. Tom Thomasen

tomtomasenDen 11. januar – Bag fængslets mure/v. Tom Thomasen
Danmarks nye krimiforfatter – Tom Thomasen, fængselsbetjent igennem 37 år ved Københavns Fængsler, har sammensat et spændende foredrag til os denne eftermiddag. Han har skrevet Bøgerne ”Ringen er sluttet” og den nye “De Røde Diamanter”, som begge har deres baggrunde i det kriminelle miljø i de Københavnske Fængsler fra 1967 og frem. Foredraget fører os derfor ind til det egentlige liv, der leves bag de høje mure gennem fine beskrivelser af det daglige liv i fængslet, udviklingen i fængselssystemet gennem tiden og fangernes oplevelser. Det bliver alt sammen fortalt med humor, varme og alvor. Så hvis du synes det kunne være interessant at høre, hvordan det er at leve bag fængslets mure, så kom med denne eftermiddag. Du vil sikkert gå hjem med mange tanker, men også med et mere nuanceret syn på fængselsvæsenet og måske også de kriminelle, hvem ved?