Gratis Biografbesøg i Nordborg Bio

for alle i sognene Nordborg, Oksbøl, Havnbjerg, Svenstrup og Egen

Lørdag den 16. september kl. 14.00

Samarbejdsudvalget for de fem nord- alsiske sogne har muliggjort, at I kan komme ind og se filmen om Martin Luther

Der er 90 pladser til rådighed i biografen efter først til mølle princippet.

Filmen er fra 2003, instrueret af Eric Till og med Joseph Fiennes i rollen som Martin Luther. Store navne som Alfred Moling, Peter Ustinov og Bruno Ganz medvirker i filmen.

Filmen er en biografi over Martin Luther, da han i 1500 tallet startede

reformationen, bl.a. ved at oversætte det nye testamente fra latin til tysk (senere blev den så oversat til andre sprog). Vi hører og ser om de 90 teser, han slog op på kirkedøren i Wittenberg, om de mange fortrædeligheder han måtte igennem og om hans forhold til nonnen Katharina von Bora, som han blev gift med, og meget andet.

Benyt nu chancen til at se denne enestående film i Nordborg Bio, og det er endda gratis.

Med hilsen fra menighedsrådene i Nordborg, Oksbøl, Havnbjerg, Svenstrup og Egen