Onsdagsmøder

Møder i Oksbøl kirkes sognegård forår 2018

Onsdag den 17. jan. kl. 14.00 – 16.00
kommer Børge Movild fra Nordborg med sit billedforedrag om hverdagen i et muslimsk land. Lægeligt samarbejde med personale fra mange lande og kulturer og mindst 3 religioner. En vild og farlig natur.

Onsdag den 7. feb. kl. 14.00 – 16.00
Vil vor nye sognepræst i Nordborg /Oksbøl pastorat Hanne Lund stå for eftermiddagens indhold. Der er tradition for i Oksbøl sogn, at man ved et af onsdagsmøderne kan møde sognepræsten på en anderledes og nærværende måde.

Onsdag den 7. mar. kl. 14.00 – 16.00
Linda Lassen forfatter til romanen “Men sko må jeg ha”, som mange har læst, vil denne dag komme og fortælle med baggrund i sin meget roste bog “Forsvar for Martha”. I romanen forsvarer forfatteren Martha, ikke alene hovedpersonen i bogen, men også alle de Martha’er, der følger pligtens bud, og derfor ikke har overskud til eller mulighed for at beskæftige sig med åndelige dimensioner. Bogen er også en skildring af helt almindelige kvinders verden, om kvinder, der har lagt krop til det moderne Danmark. “Forsvar for Martha” er også en kommentar til evangeliets fortælling om Maria og Martha.

Alle er velkomne
Oksbøl kirkes menighedsråd