Mandeklubben

Mandeklub i Nordborg Sognegård

Vi har brug for hinanden.

Kære mand!
Benyt nu chancen til at komme hjemmefra, møde nye mennesker og få nye indtryk.
En ny klub for mænd starter op i Nordborg sognegård, Mandeklubben mødes den 2. onsdag i måneden kl. 10. Vi mødes til en kop kaffe og et stykke brød, synger et par sange og får chancen for at høre et spændende person fortælle. Det kræver ingen særlige evner eller forudsætninger at være med andet end lysten til at mødes og have et par gode timer sammen. Det sker på Nordborg Sognegård, Tontoft 3A i Nordborg.

Prisen for at deltage er 25 kr. pr. gang.

 13. marts kl. 10. Johannes Diederichen fortæller om sine rejser til Rusland for at finde den forsvundne alsinger Christian Jørgensen, f.1842. Christian Jørgensen var rejst ud som dræningsingeniør og blev ansat på et stort gods i Rusland. Men ingen vidste hvor.

10 april kl. 10. Fortællinger fra en bondedrengs dagbog. Peter Hellesøe fortæller om sin opvækst på en bondegård i Oksbøl. Om leg, skole og livet på gården. Og hvordan det senere gik.

8 maj Kl. 10. Vi besøger Havnbjerg mølle, som er i drift, hvis det blæser. Rundvisning i møllen og i magasinbygningen, hvor der er en udstilling om filmen ”I Krig og Kærlighed” en film om første verdenskrig. En del af handlingen er optaget i og omkring Havnbjerg mølle. Efterfølgende kaffe i Cafe 93.